Praid - Pensiunea Raza Soarelui

Nu acceptam vouchere de vacanta ! 

Aceasta proprietate este exclusiv pentru adulti !


 

Tinerii proprietari ai pensiunii RAZA SOARELUI va asteapta cu drag sa le fiti oaspeti, oferindu-va cazare la doar 100 m de SALINA PRAID. Intr-o pensiune noua si moderna cu 10 camere duble, fiecare cu baie proprie, balcoane mari cu masute si scaune, Internet Wireless (Wi-Fi gratuit), TV si CATV. Pensiunea este ideala pentru cei care doresc liniste si relaxare. Fiind cea mai buna alegere din Praid din punct de vedere a locatiei, situata pe o straduta linistita, in imediata apropiere de SALINA PRAID. Fiind o unitate de cazare finalizata recent este realizata si dotata la cele mai inalte standarde, pentru a oferi musafirilor conditii ideale de cazare si clipe de neuitat. Internetul se poate accesa din orice camera prin unde radio WiFi.

 

Copii şi paturi suplimentare

Copiii nu pot fi cazati la hotel.

Nu exista spatiu pentru paturi suplimentare in camera.

 

Animale de companie

Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

Curtea din spatele pensiunii va ofera un mediu foarte relaxant cu multa verdeata si un paraias in capatul proprietatii.

Pretul camerelor nu contine micul dejun.

Preturile noastre variaza in functie de sezon.

In interiorul pensiunii nu exista posibilitatea de a gati mancare.

In cinci restaurante din (max 200m dist.) apropiere se poate solicita masa.

Pensiunea va ofera conditii excelente de cazare si relaxare:

- baie proprie, balcoane mari si luminoase cu masuta si scaune
- parcare in curtea interioara a pensiunii supravegheata video
- loc de stat la masa in aer liber

 Receptia camerelor se face dupa ora 12.00, iar predarea lor pana la ora 10.00 a ultimei zile din sejur. Pe parcursul sejurului curatenia in camere si schimbarea lenjerieie si a prosoapelor se face la cerere.

Localitatea PRAID se afla situata la poalele Muntilor Gurghiului, la o altitudine de cca. 500 m, pe DN 13/A la granita dintre judetele Mures si Harghita, la o distanta de 6 km de orasul Sovata, intr-un cadru natural de exceptie atat din punct de vedere al formelor de relief cat si al coloristicii vegetatiei in orice anotimp al anului. In fiecare an localitatea creste din punct de vedere turistic, noi pensiuni moderne apar an de an, punctele principale de atractie fiind: SALINA PRAID, CRAMA IN SALINA PRAID - GALERIA VINURILOR EUROPENE, BAI SARATE - STRANDUL PRAID, CANIONUL SARII (Rezervatie Naturala) - PRAID, LACUL URSU - SOVATA BAI.

In PRAID puteti ajunge prin urmatoarele cai:

Rutiere: pe DN 13 A Balauseri – Sovata – Praid – Miercurea Ciuc, la 6 km de Sovata sau pe DN 13 B Praid – Gheorgheni (55 km).

Pe calea ferata: Gara Praid, punctul terminus al liniei secundare Teius – Balauseri – Sovata – Praid care accede la magistrala feroviara Brasov – Sighisoara – Teius – Cluj-Napoca – Satu-Mare – Oradea.

Aerian: aeroportul international Targu Mures (70 km).

Distante fata de cele mai apropiate orase: Sovata-Bai: 9 km,Targu Mures: 65 km, Sighisoara: 73 km, Odorheiu Secuiesc: 36 km, Miercurea Ciuc: 98 km, Gheorgheni: 55 km.

 

Obiective turistice

Cazarea la Pensiunea "Raza Soarelui" Praid, va asigura accesul usor la obiectivele turistice ale zonei Praid.

In apropierea de Pensiunea "Raza Soarelui" Praid, la doar 100 de metri, se afla Salina Praid si Strandul Praid.

Salina Praid este de asemenea pe langa un punct de interes turistic, un centru de sanatate, fiind renumita pentru tratamentele de climatoterapie si speleoterapie, cu efecte curative in tratarea bolilor respiratorii: bronsite, boli astmatice, etc.

Strandul Praid este de asemenea o oaza de sanatate, fiind renumit pentru tratarea afectiunilor reumatismale si ginecologice.
In incinta strandului Praid, se afla baza de tratament impotriva bolilor reumatice, care ofera cure cu apa sarata incalzita.

Festivalul sarmalelor, care se tine anual in Praid, este o ocazie minunata de a va infrupta din minunatele sarmale gatite dupa retete traditionale.

Cazandu-va la Pensiunea "Raza Soarelui" din Praid, aveti posibilitatea sa vizitati localitatatea Corund, care se afla la doar 12km langa Praid. Localitatea Corund este celebra prin articolele ceramice realizate de artizanii locali, fiind un punct de atractie turistica foarte interesant pentru iubitorii de lucrari artizanale in primul rand.
Obiective si atractii turistice:

Strandul Praid (Parajdi strand) - 0 km

Crama vinuri salina Praid (Borpince Parajd ) - 0 km

Canionul de sare Praid (Parajdi Sószoros ) - 1 km

Ceramica de Corund (Korondi kerámia ) - 12 km

Partia de schi Bogdan (Bogdani sípálya ) - 15 km

Partia de schi Bucin (Bucsini sípálya ) - 16 km

Lacul Ursu Sovata (Medve tó) - 9 km

Salina Praid (Sóbánya ) - 0 km

Pentru a vizualiza imagini de la obiectivele si atractiile turistice din Praid, vizitati pagina cu galerii de imagini.

Galerie foto PENSIUNEA RAZA SOARELUI - PRAID