HUROEN
Location IconParajd, Hargita megye
Tanórok utca 1149 szám
GPS Ikon46°33'06.5"N
25°07'20.6"E
Phone Icon+40753024932

Határidõ és feltételek

A ParajdiNapsugar.ro egy online információs és kommunikációs anyagokkal ellátott weboldal. A Sun Tur SRL hasznos információkat biztosit a vállalat partnerei, illetve a céggel kapcsolatban álló személyek részére. Az oldal pozitiv célú használata érdekében kérjük olvassa el figyelmesen a megnevezések és feltételek cimszót.

Minden tartalom ezen az oldalon védett a román törvények és nemzetközi szerzői jogok által. Az oldal szerzői jogtulajdonosa a Sun Tur SRL. Ön jogosult kinyomtatni vagy letölteni anyagokat saját használatra, nem pedig kereskedelmi célú felhasználásra.

Az ajánlatok az oldalon informatív jellegűek, sem az információk sem az adott dátumok nem teremtenek kötelezettségeket a vállalat számára. Az oldalon keresztül végzett foglalásokat folyamatosan fogjuk ellenőrizni, és ha az adatok pontosak és valósak, minél rövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a foglalások megerősítse érdekében.

A részletekért vagy bővebb információkért termékeinkről illetve szolgáltatásainkról kérjük lépjen kapcsolatba velünk.


Adatvédelmi nyilatkozat:

A megadott személyes adatokat a 95/46/EC és a 2016/679 Direktíva előírásainak betartasával gyűjtjük és tároljuk. További információk:

Megközelítés

Gépjárművel a DN13A Balavásár-Szováta-Csíkszereda útvonalon közelíthető meg, Szovátától 6 km-re, illetve a DN13B Gyergyószentmiklós – Parajd útvonalon (55km).

Vasúton a Parajd végállomásra érkezik a Tövis – Balavásár –Szováta-Parajd személyvonat, összeköttetése a Segesvár-Tövis-Kolozsvár-Szatmárnémeti-Nagyváradi vonatoknak.

Repülőgéppel a Marosvásárhelyi Nemzetközi Reptérre lehet érkezni.


Látnivalók

A helység főbb attrakciói:

Közeli nagyobb települések:
  • Szováta 9 km
  • Székelyudvarhely 36 km
  • Gyergyószentmiklós 55 km
  • Marosvásárhely 65 km
  • Segesvár 73 km
  • Csíkszereda 98 km
RólunkFotógalériaFoglalásKapcsolatHatáridő és feltételekOldaltérkép
Gyógynövényes fürdősó
Gyógynövényes parajdi fürdõsó
Mesterséges színezék és szintetikus anyagok nélkül!
Online üzletünk a sótermékeinkről:
www.saredebaie.ro
Gyógynövényes fürdősó